Biorevitalisaatio

BIOREVITALISAATIO – ihon luonnollinen elvyttäminen hyaluronihappoinjektioilla

Hyaluronihappoa (HA) sisältävät kasvovoiteet eivät valitettavasti läpäise ihoa, vaan ne kosteuttavat ainoastaan epidermiksen sarveiskerrosta eli pintaa.

Biorevitalisaatio-injektioilla HA saadaan syvemmälle dermikseen, missä se toimii luonnollisena komponenttina solutasolla: fibroblastit elpyvät ja tehostavat kollageenin ja elastiinin uusiutumista,  solunvälisen aineen koostumus paranee, iho saa kosteutta ja ravintoa.

Kenelle? Tämä hoito ei ole ikään sidottu, vaan sopii nuoremmallekin iholle vähentäen ihon kuivuutta ja korjaten mm. auringon ja tupakoinnin haittavaikutuksia iholla.

Tulos – selkeä lifting-efekti, ihon elastisuus lisääntyy, iho kosteutuu, väri tasoittuu ja pienet rypyt silottuvat. Tulokset näkyvät ensimmäisen tai toisen hoidon jälkeen ja säilyvät kuukausia kuurin jälkeen. Iästä riippuen hoitoja tarvitaan kolmesta kuuteen (kerran kuussa), ylläpitohoitoja tehdään kerran kolmessa kuussa.

Injektioalueet: kasvot, kaula, dekoltee ja kädet.

Kumpi tekniikka: injektio vai laser?

HA injisoidaan ihoon erittäin ohuella neulalla pintapuudutuksen (tarvittaessa) jälkeen. Injektion avulla laitetaan tarkka määrä happoa juuri oikeaan syvyyteen.

Laserbiorevitalisaatio tarkoittaa että HA kuljetetaan ihoon heikkotehoisella lasersäteellä. Neuloja ei käytetä, ihoa ei rikota, toimenpide tuntuu miellyttävältä, mutta on vaikeampaa saada oikea määrä ainetta oikeaan syvyyteen. Molemmat tekniikat ovat hyviä, mutta injektiotekniikka on tehokkaampi.

Kontraindikaatiot

Virus- tai bakteeriperäinen ihotulehdus, raskaus ja rintaruokinta, akuuttivaiheen krooniset sairaudet, syöpä, autoimmuunisairaudet, taipumus keloidiarpiin, verenohennuslääkitys, ADHD.

Varaa aikasi heti!

täyteainehoidot