Kemiallinen kuorinta

Tehokkaalla kemiallisella kuorinnalla saadaan näkyviä tuloksia. Ihosta tulee puhdas ja pehmeä. Ihon koostumus, pinta ja väri sekä näyttävät että tuntuvat terveemmiltä.

Kemiallisia kuorintoja voidaan tehdä esim. pinnallisena geelikuorintana hedelmähapoilla, retinolipitoisena kuorintana tai alkoholipohjaisena happokuorintana. Kaikki kuorinnat nopeuttavat ihosolujen uusiutumista ja kuolleiden solujen poistumista. Kosmetologi valitsee parhaan vaihtoehdon ihotyypin ja ongelman mukaan.

Pinnallinen geelikuorinta on turvallinen ja tehokas tapa nuorentaa ihoa ilman ihon esivalmistelua.

Retinolipitoinen kuorinta on hellävarainen tapa uudistaa ihoa. Vitamiini A nopeuttaa ihon uudistumista ja estää huokosten tukkeutumista.

Hedelmä happokuorinta on erittäin tehokas tapa uudistaa ihoa. Ihoa on esikäsiteltävä 2 viikon ajan ennen käsittelyä ja kuorinnan jälkeen iho punoittaa ja on pintakuiva. Lopulta iho kuoriutuu ja hoitovoidetta käyttämällä esiin tulee puhdas ja terve iho.

Kaikki Salon Krasotkan kasvohoidot ovat tuloksellisia hoitoja, joissa käytetään laadukkaita ammattikosmetiikka tuotteita, tuotteemme on ainoana Suomessa Holy Land Cosmetics Israelista. Tuotteemme ovat monipuolisesti puhtaitaita luonnontuotteita.

Yksilöllisen suosituksen tuotteista ihollesi hoidon jälkeen saatte ammattitaitoiselta kosmetologiltamme, hänet on koulutettu laboratorio Holy Land Cosmeticsin puolesta käyttämään sekä opastamaan kotihoidon tarpeisiin, tuotteitamme voi ostaa Salon Krasotkasta yksilöllisen suosituksen ihollesi sopivista tuotteista saa meidän ihonhoidon asiantuntijaltamme.

Uutuutena  Timanttimikrohionta

Timanttimikrohionta hoito on kivuton ja tehokas tapa puhdistaa ihoa, hoito sopii kaikille ihotyypeille niin naisille kuin miehillekkin.

Timanttimikrohionta tasoittaa ihon pintaa sekä hoidon jälkeen ihon väri normalisoituu. Hoidolla poistetaan mustapäitä ja puhdistetaan ihon pinnalta epäpuhtaudet, hoidon voi tehdä kasvojen sekä muihin vartalon alueille. Timanttihiontahoito auttaa  aknen hoidossa, maksaläiskien sekä  pigmenttiläiskien häivyttämiseen.

Paras tulos saavutetaan kolmen kerran sarjahoitona.

Varaa aikasi nyt!