Täyteainehoidot ja muut kauneudenhoitopalvelumme

Salon Krasotka on ammattitaitoinen kauneushoitola Helsingin Kalliossa. Olemme erikoistuneet erilaisiin anti-aging-käsittelyihin, kuten täyteainehoitoihin ja kemiallisiin kuorintoihin. Muita kauneudenhoitopalveluitamme ovat mm. juhlameikkaukset ja kestopigmentoinnit.

 Palvelemme myös venäjäksi! 

Täyteaineet ulkonäön täydentäjinä

Hyaluronihappo

Joskus pienikin työ kauneushoitolassa tekee paljon. Täyteaineilla voidaan kaunistaa ulkonäköä nopeasti ja vaivattomasti. Esimerkiksi jos ylä- ja alahuuli eivät ole tasapainossa, voidaan korjaus tehdä täyteaineella, mikä antaa upean silauksen ulkonäköön. Myös iän myötä syntyneitä ulkonäkömuutoksia voidaan häivyttää täyteaineiden avulla. Olemuksen väsyneeksi saavat juonteet ja rypyt voidaan häivyttää täyteaineilla ja näin nuorentaa kasvojen ilmettä.

Vain turvallisia ja tunnettuja täyteaineita

Salon Krasotka käyttää vain turvallisia, hyaluronihaposta valmistettuja täyteaineilla.

Helppo ja nopea toimenpide

Vastaanottoaikaa varataan noin 30 minuuttia. Teemme hoidostanne mahdollisimman miellyttävän, halutessanne hoitoon voidaan lisätä 10 minuuttia ihon pintapuudutusta varten.

Hoidon lopputulos kestää 6-9 kk riippuen hoidetusta alueesta. Täyteaineen vaikutuksen kadottua voidaan hoito haluttaessa uusia.

Täyteaineet sopivat:

 • otsaryppyihin
 • ilmejuonteisiin
 • poskien kohotukseen
 • kasvojen muotoiluun
 • nenän ja suupielten välisiin nasolabiaali-poimuihin
 • huulirajaan
 • ylähuulen yläpuolen juonteisiin
 • naururyppyihin
 • suupielten juonteisiin
 • huulien täydentämiseen

Täyteainehoito huulille ja juonteille n. 15 min-30 tunti ( puudutuksen kanssa)
Hyaluronihappo on luonnollinen sokeriyhdistelmä, jolla voidaan palauttaa luonnollisesti ihon volyymi. Ihmisen ikääntyessä iho veltostuu ja kasvojen uurteet tulevat voimakkaammin esille. Ihon kudoksissa luonnostaankin esiintyvä hyaluronihappo on nopea ja helppo apu täyttämään kasvojen ihon juonteita ja poimuja sekä antamaan huulille täyteläisyyttä ilman mikrokirurgiaa.

Täyteainehoito poskipäiden täyttöön n. 30 min
Hyaluronihappo on luonnollinen sokeriyhdiste, jolla voidaan palauttaa luonnollisesti ihon volyymi. Kasvojen nuorekasta pyöreyttä ja volyymia voidaan palauttaa tehokkaasti poskipäiden alueen täyteaineella. Poskipäiden korostamiseen käytetään Juvederm, Revitajal valmistajan korkealaatuista hyaluronihappotäyteainetta Modelis Shape, joka on koostumukseltaan paksumpaa kuin ryppyjen silottamiseen tarkoitetut hyaluronihappovalmisteet. Kohottava vaikutus kestää jopa 6kk-12 kk.

Sivun alkuun

Uutuutena  timanttihiontahoito

Timanttihionta hoito on kivuton ja tehokas tapa puhdistaa ihoa, hoito sopii kaikille ihotyypeille niin naisille kuin miehillekkin.

Timanttihionta tasoittaa ihon pintaa sekä hoidon jälkeen ihon väri normalisoituu. Hoidolla poistetaan mustapäitä ja puhdistetaan ihon pinnalta epäpuhtaudet, hoidon voi tehdä kasvojen sekä muihin vartalon alueille. Timanttihiontahoito auttaa couperosan sekä aknen hoidossa, maksaläiskien pigmenttiläiskien häivyttämiseen.

Paras tulos saavutetaan kolmen kerran sarjahoitona.

Kemiallinen kuorinta

Tehokkaalla kemiallisella kuorinnalla saadaan näkyviä tuloksia. Ihosta tulee puhdas ja pehmeä. Ihon koostumus, pinta ja väri sekä näyttävät että tuntuvat terveemmiltä.

Kemiallisia kuorintoja voidaan tehdä esim. pinnallisena geelikuorintana hedelmähapoilla, retinolipitoisena kuorintana tai alkoholipohjaisena happokuorintana. Kaikki kuorinnat nopeuttavat ihosolujen uusiutumista ja kuolleiden solujen poistumista. Kosmetologi valitsee parhaan vaihtoehdon ihotyypin ja ongelman mukaan.

Pinnallinen geelikuorinta on turvallinen ja tehokas tapa nuorentaa ihoa ilman ihon esivalmistelua.

Retinolipitoinen kuorinta on hellävarainen tapa uudistaa ihoa. Vitamiini A nopeuttaa ihon uudistumista ja estää huokosten tukkeutumista.

Alkoholipohjainen happokuorinta on erittäin tehokas tapa uudistaa ihoa. Ihoa on esikäsiteltävä 2 viikon ajan ennen käsittelyä ja kuorinnan jälkeen iho punoittaa ja on pintakuiva. Lopulta iho kuoriutuu ja hoitovoidetta käyttämällä esiin tulee puhdas ja terve iho.

Kaikki Salon Krasotkan kasvohoidot ovat tuloksellisia hoitoja, joissa käytetään laadukkaita ammattikosmetiikka tuotteita, tuotteemme on ainoana Suomessa Holy Land Cosmetics Israelista. Tuotteemme ovat monipuolisesti puhtaitaita luonnontuotteita.

Yksilöllisen suosituksen tuotteista ihollesi hoidon jälkeen saatte ammattitaitoiselta kosmetologiltamme, hänet on koulutettu laboratorio Holy Land Cosmeticsin puolesta käyttämään sekä opastamaan kotihoidon tarpeisiin, tuotteitamme voi ostaa Salon Krasotkasta yksilöllisen suosituksen ihollesi sopivista tuotteista saa meidän ihonhoidon asiantuntijaltamme.

Sivun alkuun

Kestopigmentointi

Pysyvä, pigmentoitu meikki helpottaa päivittäistä ehostusta ja antaa huolitellun silauksen ulkonäköön jopa vuosiksi. Pigmentointi sisältää hoidettavan alueen puhdistuksen ja pintapuuduteaineen. Toimenpiteeseen kuuluu kaksi hoitokertaa. Kestopigmentoinnilla voidaan vahvistaa:

 • Kulmat
 • Eye Liner yläluomiin
 • Huulten rajaukset
 • Kulmat, Eye Linerit
 • Korjaukset ja vahvistukset

Sivun alkuun

Rripsien ja kulmien värjäykset

Muita kauneudenhoitopalveluitamme ovat juhlameikkaukset sekä kulmien ja ripsien muotoilut ja kestovärjäykset, joilla voit kruunata juhlapäivän tai nopeuttaa arkimeikkiä. Teemme upeat häämeikit morsiamille. Salon Krasotkan palveluita ovat:

 • Ripsien kestovärjäys
 • Kulmien muotoilut ja kestovärjäys
 • Kestovärit sekä kulmien muotoilu kasvohoidon yhteydessä

Sivun alkuun

Ota yhteyttä ja varaa aika! Salon Krasotka palvelee toistaiseksi  Helsingin Kalliossa, Läntinen-Papinkatu 2-4 , Helsinki.